18 de diciembre de 2007

Que no et cobrin la presumpció d'innocència!

El 22 de desembre es vóta al Congrés la Llei de Propietat intel·lectual. Si estàs en contra del cànon digital és la teva oportunitat per fer pressió als diputats i diputades dels partits polítics perquè votin l'esmena que l'elimina.

En aquest blog que us deixo, podreu enviar la vostra petició als diferents grups parlamentaris perquè es mullin i votin en contra d'un cànon que ens cobra per la presumpció d'innocència.

Mou-te pels teus drets, envia un mail en contra del cànon!


Per la seva banda,
la SGAE cita als seus socis en un manifest públic per intentar pressionar a la opinió pública mitjançant una roda de premsa. "The SGAE WAR" is alive!

El manifest no té pèrdua, aquí us l'adjunto perquè pugueu riure una estona:

SOS por la CULTURA y los CREADORES. Si no lo evitamos, el Congreso de los Diputados podría suprimir el derecho de remuneración de COPIA PRIVADA de los autores, artistas productores y editores. El SENADO ya lo ha hecho la pasada semana con los votos del Tripartito catalán y los del PP. Salvemos lo que NOS UNE y lo que nos identifica en el mundo. SALVEMOS EL FUTURO DE NUESTRA CULTURA acudiendo el próximo martes 18 a la rueda de prensa que convocan todos los sectores culturales en la sede de la ACADEMIA DE CINE C/ Zurbano, 3 MADRID A LAS 12.OO HORAS, NO PUEDES FALTAR! PASALO”