16 de marzo de 2011

Prou Albiols!

Recordeu el fulletó del PP de Badalona en el que es podia veure a la part superior dreta la frase "no queremos Rumanos"? Bé, doncs Ahir, el Mister Cuní va portar el Senyor García Albiol, alcaldable pel PP a Badalona i responsable de l'esmentat fulletó al programa.
El convidava en un dia especial, ja que 24 hores abans havia sortit una enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat on es pot veure l'opinió dels i les catalanes sobre la immigració.
Com a garant dels interessos públics, el Senyor Cuní porta al seu programa per parlar d'unes dades que són com a poc, preocupants, a un dels personatges obertament més racistes del moment.

Entre les moltes perles que va deixar anar (no, no penso linkar aquest vídeo), quan li van preguntar per la famosa imatge de "no queremos rumanos" i del motiu que l'havien dut a escollir tal fotografia, l'amic dels nens va contestar que a ell, el que més li preocupava no era el què sinó el perquè hi havia gent que pensava així i penjava un cartell al seu balcó.

Només dues cosetes a dir:

1- l'emplaço a venir aquest dissabte a entendre perquè tanta gent diem i direm NO a gent com ell a Arc de Triomf a partir de les 17 de la tarda. Aquí trobareu toota la informació: http://www.diguemprou.org/

2- formo part l'un moviment que volem substituïr la foto de crist per la d'obi-wan. Som molts. Suposo que es deu estar preguntat que merdes passa amb l'església catòlica perquè milions de persones preferim starwars a la santíssima bíblia.

No hay comentarios: